Elleboogklachten

Tijdens en na het tennissen kreeg Marja steeds meer last van zeurende pijn aan de rechterelleboog. Niet veel later beheerste dit haar leven en kon ze veel dagelijkse handelingen niet meer uitvoeren. Ze kon zelfs haar jas niet meer aan doen. Ze kwam in allerlei circuits terecht, maar niets loste haar probleem op. Na vijf behandelingen kon ze weer alles met haar arm.

Geen Symptoombestrijding

Strevend vitaal pakt dit probleem aan. Stop met symptoombestrijding, maar los de oorzaak op. Luister naar uw lichaam. Pijn vertelt u dat verbindingen in het lichaam hulp nodig hebben om weer optimaal te kunnen functioneren.

Strevend Vitaal behandelt uw elleboogklachten

Sommige dienstverleners zijn alleen maar met spieren of botten bezig. Maar als je niet begrijpt hoe het lichaam in elkaar steekt, dan zijn er heel veel behandelingen nodig voordat het misschien een keer goed komt.

Wij kijken naar het totaalplaatje. De mens bestaat niet alleen uit spieren of botten, er spelen meer zaken mee.  En juist door onze therapeutische testen weten we vrij snel of een behandeling bij Strevend Vitaal werkt of niet.

Afspraak maken

Als Marja had geluisterd, dan zou ze datgene wat haar zoveel plezier geeft niet meer kunnen doen. Gelukkig luisterde ze niet en doet ze nu weer wat haar elke week zoveel vreugde brengt: tennissen.

U kunt Strevend Vitaal bereiken op:

06-28308899
 fred@strevendvitaal.nl

Krijgt u ons niet aan de lijn? Dan zijn wij bezig om mensen pijnvrij te krijgen. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken kunt u per mail of telefoon contact met ons opnemen.

06-28308899
fred@strevendvitaal.nl

Beoordelingen