Enkel / Voetklachten

Vier jaar geleden liep Carolien een enkeltrauma op tijdens het hardlopen. De 25 jarige, actieve dame raakte steeds meer achterop qua conditie, en ook psychisch begon het zijn tol te eisen. Ze kwam in die vier jaar niet meer terug op haar oude niveau. Tweeënhalf jaar geleden kreeg ze een brace.  En wat haar enorm stak was dat ze haar hond Rock niet meer goed kon uitlaten.

Geen Symptoombestrijding

EnkelklachtenDie enkel brace zou voor meer stabiliteit en minder pijn zorgen. Maar in Caroliens geval zorgde deze brace ervoor dat er bijna geen flexibiliteit meer te behalen viel in het enkelgewricht. Het bleek niet de oplossing te zijn en Carolien raakte steeds meer achterop in haar mobiliteit.

De pijn werd onhoudbaar en het laatste wat ze te horen kreeg was dat er dan maar pennen in het enkelgewricht geplaatst moesten worden. Dit zag Carolien – gelukkig – niet zitten. Symptoombestrijding? Bij Strevend Vitaal pakken we de oorzaak aan!

Strevend Vitaal behandelt uw enkel- of voetklachten

Na de derde behandelsessie mocht Carolien van de behandeltafel af om te lopen en te voelen hoe dit ging. Ze liep nog geen 5 meter, keek toen achterom en riep luidt: “ik voel geen pijn meer, ik voel geen pijn meer!”  En dat is nu precies de bedoeling.

Afspraak maken

Inmiddels laat Carolien weer vele kilometers zonder brace haar hond Rock uit en loopt ze rustig haar rondjes hard. Een prachtig voorbeeld van wat mogelijk is.

Wilt u net als Carolien ook naar uw enkel – of voetklachten laten kijken? Maak dan een afspraak bij Strevend Vitaal.

06-28308899
 fred@strevendvitaal.nl

Krijgt u ons niet aan de lijn? Dan zijn wij bezig om mensen pijnvrij te krijgen. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken kunt u per mail of telefoon contact met ons opnemen.

06-28308899
fred@strevendvitaal.nl

Beoordelingen