Fysiotherapeut Hoorn?

U bent welkom bij Strevend Vitaal

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Hoorn om van lichamelijke klachten af te komen. Bijvoorbeeld omdat u uw nek niet meer goed kunt draaien? Of omdat u last heeft van een tennisarm? Dan bent u bij Strevend Vitaal aan het juiste adres!

Op zoek naar een fysiotherapeut Hoorn? 


Ik ben geen fysiotherapeut, maar een Orthopedische Revalidatie Therapeut uit Hoorn. Dit betekent dat ik kijk naar het lichaam in zijn geheel en naar de oorzaak van de klacht. Misschien wordt kniepijn niet veroorzaakt door de knie, maar door een slechte houding of een scheve heup. Als die houding of die heup vervolgens niet worden behandeld, blijft de pijn. De oorzaak onderzoek ik én pak ik aan, waardoor u blijvend van uw pijn af bent.

Eerst testen, dan behandelen


Tijdens mijn behandelingen begin ik met een grondige analyse met onder andere therapeutische testen. Hierdoor kan ik direct bepalen of ik iemand kan helpen. Aan de hand van deze testen stel ik een behandelplan op waarmee ik u in zo min mogelijk sessies pijnvrij kan krijgen. Hier pas ik ook invloeden vanuit de voetreflexologie, cuppingtherapie en sportmassage op toe.

Geen fysio, wél orthopedische revalidatie therapeut 


Als gediplomeerd orthopedisch revalidatie therapeut in Hoorn combineer ik manuele technieken, myofasciale release en taping met elkaar om de best mogelijke behandeling te verzorgen. Het doel? Direct verlichting en sneller pijnvrij.

Ik heb al zo lang als ik me kan herinneren problemen met mijn knie en elke dag veel pijn. Ik ben bij meerdere artsen en specialisten geweest maar niemand heeft mij kunnen helpen. Er zijn verschillende diagnoses gesteld en heb ook behandelingen bij een fysiotherapeut in Hoorn gehad, niks wat echt goed hielp. Door mijn werkgever werd ik aangeraden aan Fred van Strevend vitaal. Fred fixeerde zich niet alleen op mijn knie maar keek naar mijn hele lichaam. En echt waar, na ongeveer 8 / 10 jaar heb ik geen last meer van mijn knie.

Renske Bos

Let op: behandelingen bij Strevend Vitaal worden niet vergoed door de verzekeraar.

Fysiotherapeut Hoorn? Denk ook eens aan Strevend Vitaal

 

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Hoorn omdat u eindelijk van uw pijnklachten af? Als orthopedische revalidatie therapeut krijg ik de meeste cliënten na enkele behandelingen pijnvrij.  Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

fysiotherapeut-hoorn

Over Fred Ronday

 

Fred is de drijvende kracht achter Strevend Vitaal. Hij is gediplomeerd orthopedisch revalidatietherapeut, (sport)masseur, voetreflexoloog, orthomoleculair voedingsadviseur en gecertificeerd cuppingmasseur. Deze unieke combinaties zorgen ervoor dat hij veel soorten pijnklachten adequaat kan behandelen. 

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Beoordelingen