Heupklachten

Ervaart u heupklachten? Blijf er niet mee lopen. Naarmate mensen ouder worden, ontstaat er ook een toename van het aantal heupklachten. Velen van ons blijven in beweging en dat is alleen maar toe te juichen. Maar bewegen moet wel pijnvrij gebeuren, zodat je het langer vol weet te houden. Strevend Vitaal streeft naar die pijnvrije beweging.

Geen Symptoombestrijding

heupklachtenStrevend Vitaal doet niet aan symptoombestrijding, maar pakt de oorzaak aan. Mensen met heupklachten geven vaak aan dat ook de zijkant van één of zelfs beide benen zo’n pijn doet. Door goed te kijken naar de bewegingen van het lichaam kunnen we vaak al op voorhand aangeven waardoor de pijnklachten worden veroorzaakt.

Strevend Vitaal behandelt uw heupklachten

Strevend Vitaal wil niets liever dan dat iedereen blijft bewegen, op welke manier dan ook. Ook naarmate we ouder worden zeggen wij, bewegen is leven. En juist bij de mensen die heupklachten ervaren is het onze passie en missie om ze pijnvrij te laten bewegen.

Afspraak maken

Heupklachten, laat er naar kijken. Maak een afspraak bij Strevend Vitaal.

06-28308899
 fred@strevendvitaal.nl

Krijgt u ons niet aan de lijn? Dan zijn wij bezig om mensen pijnvrij te krijgen. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken kunt u per mail of telefoon contact met ons opnemen.

06-28308899
fred@strevendvitaal.nl

Beoordelingen