Knieklachten

De één heeft pijn in zijn knie tijdens het wandelen en de ander bij het fietsen of hardlopen. Knieproblemen zijn in vele varianten denkbaar. Heeft u alles geprobeerd maar heeft niets geholpen? Kom dan eens naar Strevend Vitaal.

Geen Symptoombestrijding

Er zijn genoeg mensen met knieproblemen die tot in den treure allerlei krachtoefeningen of stabiliteitsoefeningen moeten doen en nog niet van de pijn af zijn. Sommige geven zelfs aan dat ze door de pijn heen moeten trainen.

Maar pijn wil je iets zeggen, het geeft je een belangrijk signaal. Dan moet je die pijn niet gaan negeren en door de pijn heen willen trainen. Bij Strevend Vitaal doen we niet aan symptoombestrijding maar pakken we juist de oorzaak aan.

Strevend Vitaal behandelt uw knieklachten

Wij kijken naar het lichaam in zijn geheel. Waardoor speelt die knie zo op? Het zou zomaar kunnen dat het bijvoorbeeld uit de heup komt of uit een verkeerde stand van het boven- of onderbeen. We vragen als het ware aan het lichaam op welke wijze wij deze het beste kunnen behandelen zodat de pijn minder wordt. Dit doen wij met onze therapeutische testen.

Afspraak maken

Maak een afspraak bij Strevend Vitaal.

06-28308899
 fred@strevendvitaal.nl

Krijgt u ons niet aan de lijn? Dan zijn wij bezig om mensen pijnvrij te krijgen. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken kunt u per mail of telefoon contact met ons opnemen.

06-28308899
fred@strevendvitaal.nl

Beoordelingen