Massage Hoorn?

U bent welkom bij Strevend Vitaal

Bent u op zoek naar een professionele massage in Hoorn? Loopt u al langere tijd met klachten rond die maar niet worden opgelost? Bent u bij meerdere artsen en specialisten geweest, maar komt u geen stapje verder? Bij Strevend Vitaal, massagepraktijk in Hoorn, voelt u al verlichting na de eerste behandeling. De meeste mensen zijn binnen een paar behandelingen pijnvrij!

80% van de gevallen pijnvrij


Vanuit mijn massagepraktijk in Hoorn richt ik me op het pijnvrij krijgen van mijn cliënten. Mijn kennis van verschillende technieken, waaronder sportmassage, cuppingtherapie en orthopedische revalidatie therapie, pas ik toe. In 80% van de gevallen weet ik mensen pijnvrij te krijgen!

Massage Hoorn: meer dan massage alleen


De behandeling van cliënten stelt meer voor dan alleen masseren. Ik begin met een grondige analyse met onder andere therapeutische testen, waardoor ik direct kan bepalen of ik iemand kan helpen. Vervolgens stel ik een behandelplan op.

Sneller pijnvrij door aanpakken oorzaak


Als gediplomeerd orthopedisch revalidatie therapeut denk ik niet alleen aan spieren en botten, maar kijk ik naar de totale samenhang van een lichaam. Waarom speelt die knie zo op? Komt dat misschien uit de heup of een verkeerde stand van het bovenbeen? En hoe kunnen we dat het beste behandelen? Hierdoor begrijp ik waarom een klacht ontstaat én hoe ik die zo effectief mogelijk bij de oorzaak kan aanpakken.

Blij verrast met de behandeling van Fred. Klachten worden grondig geanalyseerd en aangepakt, dit is meer dan alleen massage! Fred is zeer kundig, zeer professioneel en bovenal zeer betrokken.

Elwin Vermeulen

Massage Hoorn: maak een afspraak

 

Op zoek naar een professionele masseur voor een massage in Hoorn? Wilt u eindelijk van uw pijnklachten af? Een behandelplan op maat krijgen en al snel verlichting voelen? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

massage-hoorn

Over Fred Ronday

 

Fred is de drijvende kracht achter Strevend Vitaal. Hij is gediplomeerd orthopedisch revalidatietherapeut, (sport)masseur, voetreflexoloog, orthomoleculair voedingsadviseur en gecertificeerd cuppingmasseur. Deze unieke combinaties zorgen ervoor dat hij veel soorten pijnklachten adequaat kan behandelen. 

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Beoordelingen