Rugklachten

Heeft u rugklachten? Heeft u er alles aan gedaan om er vanaf te komen? Heeft niets geholpen? Kom dan naar Strevend Vitaal. Bij Strevend Vitaal zijn de meeste mensen binnen een aantal behandelingen pijnvrij. Regelmatig voelt men al verlichting na de eerste behandeling.

Geen Symptoombestrijding

Allerlei medicatie blijven slikken voor de pijn kan toch niet de bedoeling zijn. Vroeg of laat uit zich dat in nog meer klachten. Wij doen niet aan symptoombestrijding, maar pakken de oorzaak aan.

Strevend Vitaal behandelt uw rugklachten

RugklachtenStrevend Vitaal heeft als missie mensen zo snel mogelijk pijnvrij krijgen en te houden. Daarom zijn er bij ons geen lange behandelsessies. Door nieuwe therapeutische testen toe te passen kunnen we direct bepalen of we mensen kunnen helpen of niet. Lukt het ons niet? Dan zeggen we dat direct.

Afspraak maken

Hoe mooi zou het zijn om datgene weer te kunnen doen wat u altijd deed? En dat volledig pijnvrij. Wij streven ernaar dat u zonder pijn kan bewegen.

Maak een afspraak bij Strevend Vitaal.

06-28308899
 fred@strevendvitaal.nl

Krijgt u ons niet aan de lijn? Dan zijn wij bezig om mensen pijnvrij te krijgen. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken kunt u per mail of telefoon contact met ons opnemen.

06-28308899
fred@strevendvitaal.nl

Beoordelingen