Schouderklachten

Heeft u te horen gekregen dat u een slijmbeursontsteking heeft en een jaar bijna niets mag doen met uw arm en schouder? U moet heel voorzichtig doen, anders wordt het alleen maar erger? ONZIN!

Geen Symptoombestrijding

schouderklachtenWij denken hier heel anders over. Uiteraard willen wij ook weten wat voor ontsteking het is. Als we praten over een bacteriële ontsteking blijven wij er in ieder geval vanaf. Maar in de meeste gevallen is beweging juist goed.

Te vaak horen we nog bij schouderklachten, dan maar een spuit erin, niet doen, sommige hebben mazzel, maar er zijn ook veel mensen waar die spuit niet heeft geholpen en waarbij de pijn zelfs toenam.

Strevend Vitaal behandelt uw schouderklachten

Een slijmbeursontsteking ontstaat niet zomaar. Die ontstaat omdat structuren afgeklemd worden waarna het logisch is dat de slijmbeurs opspeelt. Dit is een natuurlijk beschermingsmechanisme. Maar dat betekent niet dat er niets aan te doen is! Door nieuwe therapeutische testen toe te passen, kunnen we sneller bepalen of we mensen kunnen helpen of niet.

Afspraak maken

“Jeetje zeg, ik kan mijn arm weer omhoog krijgen.”  Voor zulke uitspraken doen wij het! Mensen die na een aantal therapeutische behandelingen de totale mobiliteit in de schouder weer terug kregen.

Wilt u ook naar uw schouderklacht laten kijken? Maak een afspraak bij Strevend Vitaal.

06-28308899
 fred@strevendvitaal.nl

Krijgt u ons niet aan de lijn? Dan zijn wij bezig om mensen pijnvrij te krijgen. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken kunt u per mail of telefoon contact met ons opnemen.

06-28308899
fred@strevendvitaal.nl

Beoordelingen