Sportmassage Hoorn?

Voor optimaal onderhoud en herstel

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Uw spieren overbelast? Of wilt u uw spieren goed onderhouden omdat u veel en intensief sport? Kies dan voor een sportmassage in Hoorn bij Strevend Vitaal.

Sportmassage Hoorn? Strevend Vitaal!


Als u veel en intensief sport, heeft uw lichaam ook meer onderhoud nodig. Als gediplomeerd sportmasseur in Hoorn ken ik het lichaam goed en stem ik mijn massages optimaal af aan uw situatie.

Wanneer sportmassage bij Strevend Vitaal? 

  • Preventief: om uw lichaam voor te bereiden op een training of wedstrijd en zo blessures te voorkomen.
  • Na een training of wedstrijd: om uw lichaam te laten ontspannen en het herstel van de spieren te bevorderen.
  • Bij pijn: voor blessures, overbelasting en verrekkingen van de spieren.

Sportmassage, ook voor niet-sporters


Een sportmassage kan uitkomst bieden bij vermoeide of overbelaste spieren, veroorzaakt door veel en intensief sporten.
Maar door de ontspannende werking is een sportmassage ook voor niet-sporters geschikt!

In het dagelijkse leven kunt u met stress te maken krijgen, lang achter elkaar zitten of gedurende de dag veel repeterende bewegingen maken. Hiermee belast u het lichaam enorm en kunnen er ongemakken ontstaan.

Een sportmassage bevordert dan het herstel en de prestatie én zorgt voor de nodige ontspanning.

Sportmassage Hoorn door een gediplomeerd masseur


Ik ben gediplomeerd sportmasseur, maar pas tijdens mijn massages ook kennis uit andere vakgebieden toe. Zo ben ik ook orthopedisch revalidatietherapeut, voetreflexoloog, gecertificeerd cuppingmasseur en orthomoleculair voedingsadviseur. Hierdoor kan ik tijdens behandelingen kijken naar het volledige lichaam en een persoonlijk en uitgebreid behandelplan opstellen.

Al 4 weken liep ik rond met een pijnlijke nek. Fred gaf aan dat met een massage en speciale tape mijn klachten verholpen konden worden. Na een uur behandeling had ik al een stuk minder last en meer bewegingsvrijheid. Top!

Winifred Brada

Wilt u zich optimaal voorbereiden op een wedstrijd? Voorafgaand aan trainingen gemasseerd worden? Of eindelijk van die blessure af? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een sportmassage in Hoorn.

sportmassage-hoorn

Over Fred Ronday

 

Fred is de drijvende kracht achter Strevend Vitaal. Hij is gediplomeerd orthopedisch revalidatietherapeut, (sport)masseur, voetreflexoloog, orthomoleculair voedingsadviseur en gecertificeerd cuppingmasseur. Deze unieke combinaties zorgen ervoor dat hij veel soorten pijnklachten adequaat kan behandelen. 

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Beoordelingen