Sportmassage

Als u uw spieren intensief gebruikt, heeft u ook meer onderhoud nodig. Een gediplomeerd sportmasseur is een specialist die het lichaam goed kent en zijn massages daarop afstemt.

Wanneer sporters zich voorbereiden op een training of wedstrijd geeft de sportmasseur een intensiverende sportmassage. Bij deze vorm worden de massagegrepen vrij stevig en meestal met een hogere snelheid uitgevoerd.

Na intensieve inspanningen zoals een training of wedstrijd is het juist de bedoeling om het lichaam te laten ontspannen en dan passen we de sederende massage toe om het herstel te bevorderen.

Een sportmassage bereidt een sporter voor, voorkomt en herstelt.

Sportmassage niet alleen voor sporters

Een sportmassage biedt uitkomst bij vermoeidheid en overbelasting en is door zijn ontspannende werking ook voor niet sporters aan te raden.

In ons dagelijkse leven waarin we bijvoorbeeld met te veel stress in aanraking komen, veel repeterende bewegingen maken of een groot gedeelte van de dag zitten, dan belasten we het lichaam enorm en kunnen er allerlei ongemakken ontstaan.

Een sportmassage werkt dan ook herstel- en prestatie bevorderend  en zorgt voor algemene ontspanning.

Waarin is mijn sportmassage anders dan andere massages

Als gediplomeerd orthopedisch revalidatie therapeut nieuwe methode (sneller pijnvrij) denk je niet alleen in spieren en botten maar kijk je vele malen breder en kijk je naar de totale samenhang van een lichaam. Je begrijpt waarom een klacht zich voordoet en hoe je die sneller pijnvrij krijgt.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt of mailt u naar Strevend Vitaal

06-28308899
 fred@strevendvitaal.nl

Krijgt u ons niet aan de lijn? Dan zijn wij bezig om mensen pijnvrij te krijgen. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u binnen 24 uur terug. Of zend een mail met uw gegevens.

Tarieven

Bij Strevend Vitaal hanteren we de volgende tarieven:

1e consult € 95,- per uur (intake en onderzoek)
2e consult € 70,- per uur
€ 50,- per half uur

Beoordelingen